МОН України видав ліцензію гуманітарно-педагогічному факультету зі спеціальності «Міжнародні відносини»

13 липня 2016 року

 На гуманітарно-педагогічному факультеті в останні роки здійснюється робота з розширення спектру освітніх спеціальностей відповідно до потреб держави економіки та вимог ринку праці, аналізується та вивчається передовий світовий і європейський досвід підготовки фахівців у провідних країнах світу, ведеться активна міжнародна діяльність та налагоджено двосторонні зв’язки із закордонними партнерами (Польща, Греція, Німеччина, Чехія, Франція тощо). Усе це дозволило в короткі терміни отримати ліцензію на провадження освітньої діяльності за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». 

 
Підготовку фахівців у цій царині можуть здійснити вищі навчальні заклади, які впроваджують інноваційні технології навчання, мають значний кадровий потенціал і розвинену матеріально-технічну та навчально-методичну базу. За усіма цими критеріями гуманітарно-педагогічний факультет підтвердив свою відповідність високим стандартам і вимогам та отримав дозвіл на розширення провадження освітньої діяльності. 
 
Випускники спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» працюватимуть на престижних посадах аташе, дипломатичного агента, дипломатичного кур’єра, помічника експерта із зовнішньополітичних питань країн (регіонів), помічника політичного оглядача, секретаря дипломатичного агентства, помічника консультанта із зовнішньополітичних питань країни чи регіону, відповідальними співробітниками Міністерства закордонних справ України, а також на різних посадах в дипломатичному корпусі в Україні та за кордоном. 
 
При підготовці фахівців-міжнародників значна увага приділятиметься вивченню іноземних мов (англійської, німецької,  французької, польської, китайської та ін.). 
 
Гуманітарно-педагогічний факультет не зупиняється на досягнутому. 
 
Василь Шинкарук,
декан факультету
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook