В добру путь, випускники агробіологічного факультету!

5 липня 2016 року

     5 липня стало святковим для бакалаврів спеціальності «Агрономія» агробіологічного факультету. Цього дня вони отримали дипломи НУБіП України. З нагоди урочистостей кращих із кращих випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Звертаючись до них, він зазначив, що впродовж чотирьох років студентського життя вони отримували і теоретичні знання, і практичні вміння. Увесь наш колектив робить велику справу, продовжив Станіслав Миколайович, готує висококваліфікованих фахівців. Адже третина ВВП країни створена саме в аграрному секторі економіки людьми, які працюють на землі і з землею. Та, перш за все, зазначив ректор, бакалаври повинні продовжити навчання в магістратурі. І керівництво докладе усіх зусиль, аби зберегти обсяг держзамовлення на рівні минулого року. Відомо, що знання мають властивість швидко старіти, а тому кожен повинен уміти вчитися. Зазначене, помножене на працелюбність та бажання досягнути мети, є запорукою успіху. Тож ректор закликав випускників ставити високі цілі і досягати їх.

     Вітав бакалаврів, їхніх батьків та викладачів також декан факультету Віктор Забалуєв. Він зазначив, що сьогоднішній випуск є наймасовішим. Агрономи є і будуть затребуваними на ринку праці повсякчас, бо завжди людям треба і хліб, і до хліба. І тут не обійтися без наших фахівців!

     Потому Віктор Забалуєв зачитав наказ про завершення навчання і вручення дипломів. З рук ректора їх отримали ті, хто навчався на відмінно.

 

     На адресу випускників лунали вітання завідувачів та професорів кафедр. Музичними подарунками привітали всіх присутніх представники художньої самодіяльності факультету.

Ольга Наконечна 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook