«Березіль» – володар гран-прі фестивалю «Київська театральна весна»

23 червня 2016 року

     Хоча надворі спекотне літо і більшість студентів, завершаючи екзаменаційну сесію чи навчальну або виробничу практику, поспішають на відпочинок, аби набратися сил і терпіння до наступного навчального року, захоплені участю у студентському народному театрі «Березіль» аматори вирішили ще раз випробувати свої сили і взяти участь у фестивалі аматорських театральних колективів «Київська театральна весна».

     

     Театр представив на розгляд вимогливого журі і прискіпливої публіки постановку, прем’єра якої нещодавно відбулася в університеті «Смішні гроші» за п’єсою Рея Куні. У тому, що наші студенти найталановитіші, в нашому університеті сумнівів немає. Не виникло їх і на представницькому фестивалі, де, окрім «Березоля», взяли участь ще близько 20-ти театрів: ГРАН ПРІ ФЕСТИВАЛЮ – НАШ!

     

     

     

     

      ЩИРІ ВІТАННЯ ВАМ, СЛУЖИТЕЛІ МЕЛЬПОМЕНИ, а це Віталіна Березинець, Євгеній Калінський, Тетяна Пиренко, Олександр Лукащев, Ростислав Кириченко, Валентин Кульчицький, Віктор Литвин і, звичайно, керівник театру, а тепер кращий режисер фестивалю старший викладач кафедри культурології Наталія Тітенко.


Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook