Відбувся семінар-тренінг «Освітні сервіси Microsoft для університетів»

21 червня 2016 року

   На факультеті інформаційних технологій 21 червня 2016 р. відбувся семінар-тренінг «Освітні сервіси Microsoft для університетів». Серед учасників викладачі інформаційних технологій та відповідальні за впровадження ІКТ регіональних навчальних закладів НУБіП України, факультетів та інститутів базового закладу НУБіП України, науково-педагогічні працівники факультету інформаційних технологій.

   Семінар відкрив вітальним словом проректор з навчальної та виховної роботи, академік Сергій Кваша. Він підкреслив важливість встигати за розвитком сучасних інформаційних технологій в освіті, не втратити темпи четвертої інформаційної революції.

  Особливим гостем семінару та основним доповідачем була Наталія Дорош, керівник відділу Microsoft по роботі з ВНЗ України. ЇЇ доповідь була присвячена основним трендам, тенденціям та трансформаційним процесам в освіті. Слід відмітити, що її доповідь була не тільки цікавою, а ще інтерактивною з елементами ділової гри. Прикладами впровадження інноваційного хмарного сервісу Office 365 для організації спільної роботи та навчання в Донецькому національному університеті в режимі онлайн вебінару поділився Олег Іванович.

 

   Декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова представили основні напрями співпраці НУБіП України з корпорацією Microsoft.

  Заключною у першій частині семінару стала цікава доповідь Тетяни Волошиної, керівника Microsoft Imagine Academy в НУБіП України. Вона поділилася досвідом впровадження Майкрософт-академії Imagine в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

  Після перерви на каву відбулась друга частина семінар-тренінгу за темами «Office 365 & Azure» (модератор - Роман Рудюк) та «Open EX+ Microsoft Imagine Academy» (модератор – Наталія Дорош).

 

   Зустріч була цікавою та корисною всім учасникам семінару, які обмінялись планами та координатами для подальшої співпраці.

Дмитро Касаткін,
доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook