У Немішаївському агротехнічному коледжі пройшов форум «Професійна освіта Київщини – інноваційна, конкурентоспроможна, інвестиційна»

7 червня 2016 року

     4 червня 2016 року на базі Немішаївського агротехнічного коледжу департамент освіти та науки Київської обласної державної адміністрації з метою профорієнтаційної роботи, вдосконалення професійної підготовки учнів та розвитку їхньої активної творчості провів форум «Професійна освіта Київщини – інноваційна, конкурентоспроможна, інвестиційна». У ньому взяв участь 31 навчальний заклад Київщини – професійні ліцеї, училища, вищі навчальні заклади I-IV рівнів акредитації.

     На форум завітали народний депутат України Х.Н.Мепарішвілі, заступник голови Київської облдержадміністрації Л.Р.Парцхаладзе, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності та релігій А.С.Даниленко, директор Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», депутати Київської обласної ради Р.О.Кузьменко, Г.Г.Єрко, В.С.Лисак, голови міських та селищних рад, начальники відділів освіти. Вони та освітяни стали учасниками майстер-класів з усіх видів діяльності, які підготував кожен навчальний заклад. 

Изображение

     Якісна професійна освіта – як сукупність певних знань та відповідних практичних умінь, що знадобляться в процесі роботи в певній галузі – дає змогу найкращим чином використовувати набуті під час навчання теоретичні знання на практиці в різних сферах трудової діяльності.

Изображение

Изображение 

     Де ж її можна здобути? Частково – у школах під час професійної орієнтації учнів. Але в основному – у різнопрофільних вищих навчальних закладах усіх типів. Один з них – Немішаївський агротехнічний коледж – дає змогу отримати середню освіту і одночасно здобути спеціальність, знайомлячи гостей можливостями коледжу, зазначив його директор Володимир Альохін. А щоб показати це в найкращому вигляді, наші колеги та учні коледжу підготували і провели майстер-класи з тренування собак, стерилізації самки (кішка), румінгу, нових джерел оптичного випромінювання, 1С бухгалтерії, майстерності фіточаю тощо.

 

 

     На загальну думку учасників, господарі постарались і провели обласний форум на найвищому рівні.

Изображение

Изображение

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook