Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК активізував профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО
Викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.
Так, професор Владислав Сухенко, доцент Марія Жеплінська, асистенти Наталія Голембовська, Олена Очколяс та студенти факультету спілкувалися з майбутніми абітурієнтами та їх батьками біля пунктів тестування – ЗОШ №№ 54, № 26, № 67 Солом'янського району Києва та Броварської ЗОШ № 7 Київської області. Детально розповіли про умови вступу та перспективи навчання у НУБіП.
Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету з навчальної роботи