Студентське самоврядування ВНЗ НУБіП України

Студентська рада Мукачівського аграрного коледжу

 

Студентське самоврядування в ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж»

Студентські роки більшість вважає чи не найкращими роками у своєму житті. Саме за студентства кожен стає по-справжньому дорослою людиною, сам приймає рішення, вирішує власні проблеми. І значна частина цих проблем - суто студентські проблеми, внутрішні проблеми навчального закладу.

Чекати на те, що проблеми хтось вирішить замість нас - доволі наївна думка. Саме тому необхідно об’єднуватися разом. А це і є студентське самоврядування, коли студенти спільно вирішують наболілі питання.

Студентське самоврядування у нашому навчальному закладі — невід'ємна частина громадського самоврядування, що забезпечує захист прав і інтересів осіб, які навчаються у коледжі, й їхню участь в управлінні  навчальним закладом. У студентському самоврядуванні беруть участь особи, які навчаються у навчальному закладі. Усі такі особи мають рівне право на участь у студентському самоврядуванні.

Студентська рада коледжу користується всебічною підтримкою і допомогою адміністрації коледжу в вирішенні питань забезпечення приміщеннями, обладнанням, документацією, коштами.

Діяльність студентської ради визначається пріоритетними напрямками, для чого і були створені комітети: захисту прав студентів, спортивний, з навчальної роботи, інформаційний, культурно-масовий.

Студентське життя фіксується на сторінках незалежної студентської газети „Студлайф”, випуском якої займається інформаційний комітет студентської ради.

 

Впродовж року здійснюються постійні заходи, зокрема: конкурси краси „Красуня коледжу” та „Містер коледжу”, благодійна акція "Добро врятує світ", виставка-конкурс „Золота осінь” та „Великодня писанка”, спортивні змагання, інтелектуальні ігри, культурні заходи, вечори відпочинку та ін.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook