Шановні колеги! Дорогі студенти! Щиро вітаю Вас з Великоднем!

29 квітня 2016 року

     Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками. З випеченою мамою високою паскою і дбайливо прикритим вишиттям святочним лозовим кошиком. Це свято - часточка наших традицій, нашої душі. 

Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку.
Великдень приходить до нас, аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду ще раз пробачити і самим просити пробачення. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі - непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли - щирими та добрими
Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, оселі та всю Україну - миром. Дарує щастя та добро, а дітям - великої світлої долі.
 

 
Христос воскрес!
 
Воістину воскрес!
 
З повагою і глибокою шаною
декан гуманітарно-педагогічного факультету                   Василь Шинкарук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook