Дні кафедри компютерних наук відбулися 18-21 квітня 2016 р.

26 квітня 2016, 14:46

    На факультеті Інформаційних технологій з 18-21 квітня 2016 року минув Тиждень кафедри  комп’ютерних наук. 

   Тиждень, що минув відзначився рядом різноманітних заходів, в яких приймали участь як викладачі так і студенти.
  Так, приміром, пройшла Інтелектуальна гра на ІТ тематику «Що? Де? Коли?». В захоплюючому інтелектуальному поєдинку взяли участь кілька збірних команд студентів і команда викладачів. Кожна команда мала в складі шість осіб. Ведучий називав питання, на обдумування та обговорення якого давалась одна хвилина. За кожну правильну відповідь команда отримує один бал. З незначним відривом виграла команда викладачів.

     У  вівторок, 19 квітня в рамках тижня кафедри  комп’ютерних наук, з лекцією виступивзапрошений професор, доктор фізико-математичних наук, відомий фахівець в області інформаційних технологій, провідний співробітник Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України Сергій Лук'янович Кривий.

    Зустріч була присвячена проблемамам Смейла: списку з вісімнадцяти невирішених математичних проблем, який запропонував Стівен Смейл у 2000 році. Це проблеми, які повинні бути вирішені в XXI столітті. Цей список складений у дусі проблем Гільберта, і, як і складені пізніше Проблеми тисячоліття, включають гіпотезу Рімана, питання про рівність класів P і NP, проблему рішення рівнянь Нав'є-Стокса, а також нині доведену Г. Перельманом гіпотезу Пуанкаре.
 
 
 
    В рамках тижня кафедри  комп’ютерних наук 20 квітня 2016 р. було проведено конкурс ІТ-розробок студентів кафедри комп’ютерних наук.
   Конкурс проводився в двох категоріях: студенти четвертого курсу представляли презентації розробок на тему бакалаврських робіт; студенти другого курсу представляли сайти, розроблені в рамках курсу «Методи та засоби комп’ютерних технологій».
    Серед учасників другого курсу місця розподілилися наступним чином:
перше місце посіла команда (зліва направо): Биліцький Микита, Саєнко Інна, Петлицький Андрій, Маркевич Юрій за розробку сайту Факультету комп’ютерних наук
Друге місце поділили між собою Харченко Максим за розробку сайту продажу ліцензій на рибалку та команда (зліва направо) Литвин Віктор, Мазуренко Костянитин, Прохорін Денис, Данильченко Тарас
 
Третє місце посіла команда (зліва направо) Хвостенко Влад, Сапонов Костянтин, Левицький Роман, які розробили сайт реєстрації учасників Інтелектуальної гри на ІТ тематику «Що? Де? Коли?».
 
 
Переможцями серед учасників четвертого курсу стали: Трохименко Віктор посів перше місце, Галушко Аліна та Тронько Дмитро поділили між собою друге місце
 

 Ірина Ясенова-Берестюк , доцент

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook