Профорієнтаційна робота Гераймович В.Л.

29 березня 2016 року
Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого

25 березня 2016 року доцент кафедри глобальної економіки НУБіП України Гераймович Віолета Леонтіївна провела профорієнтаційну роботу з студентами Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого.

 

Маючи значний досвід роботи в приймальній комісії НУБіП України Гераймович В.Л. під час спілкування відповіла на численні питання і зацікавила майбутніх абітурієнтів. Тому, що правильний вибір призведе в майбутньому до можливості знайти роботу за спеціальністю, задоволеності працею, реалізацією власного професійного потенціалу, психологічного комфорту в колективі.

 

НУБіП України – один з восьми вищих начальних закладів, який здійснює унікальну підготовку фахівців із стратегічним мисленням за спеціальністю 8.18010024 «Прикладна економіка» на кафедрі глобальної економіки.

 

Випускники коледжу отримали інформацію щодо напрямів підготовки, терміну навчання, мінімальної кількісті балів для допуску до участі в конкурсі або зарахування на навчання поза конкурсом.

 

На кафедрі глобальної економіки переконані, що вибір професії – це гарантія успішної самореалізації в трудовій сфері, ефективне використання здобутих знань, здібностей, навичок та робочої сили. Молодь, що стикається з потребою професійного визначення в житті часто не може самостійно зорієнтуватися та розібратися у власних бажаннях та потребах ринку праці.

 

Під час зустрічі майбутні абітурієнти ознайомились щодо перспектив навчання в НУБіП України. Отримали інформацію про спеціальності, які можна здобути навчаючись на економічному факультеті НУБІП України.

 

Богач Л. В.,

доцент кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook