Натхнення можна знайти у звичайних речах.

24 березня 2016 року
корп. №1

Кожного дня ми стикаємося із безліччю вже звичних для нас речей і навіть не підозрюємо, що додавши лише трішки фантазії можна створити справжні витвори мистецтва. Озирніться навколо! Ми перестали бачити красу навколишнього світу. Ми ходимо на виставки, в картинні галереї, захоплюємося талантом митців, їх незвичайним поглядом на звичайні речі. А хіба у кожному із нас не живе митець?

Створювати красу – легко!

 

Ви любите приймати гостей? Адже так інколи хочеться зібратися у колі близьких друзів і просто потеревенити про життя. А чому ж не зробити цю зустріч трішки цікавішою, ніж звичайні посиденьки із горнятком кави та тістечком. Здивуйте своїх гостей! За декілька хвилин можна із звичайних фруктів створити дивовижні та цікаві речі.

Чесно кажучи, кожен новий урок «Етики та культури харчування» мене вражає ще більше. Я ніколи не могла подумати, що таку красу можна зробити у лічені хвилини. А це ж ще не всі секрети, які нам відкрила Тетяна Михайлівна, ми від неї очікуємо ще більше нових ідей та цікавих фактів.

Бачили б ви із яким захопленням вирізали яблука хлопці. У їх сильних, чоловічих руках так вправно створювались дрібні візерунки на фруктах. Ось де справжнє диво ;)

Отже, для того щоб стати справжнім митцем, аж ніяк не потрібні тільки фарби та пензлик. Створювати красу можна і у звичайних речах, наприклад на святковому столі. Вашими помічниками стануть будь-які овочі та фрукти, нарізка, хліб і взагалі, що вам попадеться на очі. Рецепт цього всього дійства простий: візьміть трішки найрізноманітнішої їжі, добавте щіпку фантазії, кілька ложок креативу, за смаком приправте свіжими ідеями і не забудьте головний інгрідієнт – ваш часта бажання. І ось незвичайний святковий стіл готовий. Готуйтесь до захоплення та безлічі запитань.

Від студентів 1 курсу

факультету харчових технологій  та управління якістю продукції АПК ,

Бенюк Анна

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook