ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ КАФЕДРИ ФІЗІОЛОГІЇ, ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ТА ІМУНОЛОГІЇ ТВАРИН

1 березня 2016 року
Навчально-виробничий комплекс №1 смт Ставище

Ефективність майбутньої вступної кампанії прямо залежить від профорієнтації майбутніх абітурієнтів. Із метою поширення інформації про наш університет, 25 лютого 2016 року співробітники кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин професор В.О. Трокоз, доцент Я.П. Криця під керівництвом завідувача кафедри, доктора ветеринарних наук, професора, академіка АН ВО України, лауреата премії ім. С.З Ґжицького В.І. Карповського провели зустрічі з учнями випускних класів шкіл Ставищенського району Київської області. Зокрема, проведена профорієнтаційна робота в навчально-виробничому комплексі (НВК) №1 смт Ставище, до складу якого входить середня школа та педагогічний ліцей, НВК №2 та Бесідському НВК Ставищенського району.
Під час зустрічей школярі отримали докладну інформацію про структуру НУБіП України, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, переваги навчання в нашому університеті. Наголошено, що наш університет є одним із найпотужніших вищих навчальних закладів України та бере участь в міжнародних рейтингах. Особлива увага була приділена місцю університету серед провідних ВНЗ України, удосконаленню матеріальної бази та розвитку міжнародних зв’язків. Значний інтерес серед учнів викликала презентація матеріально-технічної бази університету, його культурного та спортивного життя, міжнародних програм.

Окремим пунктом агітації була розповідь завідувача кафедри, професора В.І. Карповського про навчання на факультеті ветеринарної медицини, його історію, традиції, а також перспективи для майбутніх випускників.
Також співробітники кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин запросили учнів до навчання на підготовчих курсах НУБіП України, що дає можливість абітурієнтам при цьому отримати додаткові бали із фахових предметів при вступі до університету.
Значний інтерес учнів усіх відвіданих шкіл викликала можливість відвідати наш університет і ознайомитися з навчанням та дозвіллям студентів під час проведення дня відкритих дверей 12.03.2016 р.

Після виступів співробітників НУБіП України учні-випускники мали можливість задати свої питання. Їх цікавила вартість навчання, обсяги державного замовлення, можливості реалізації спортивних та мистецьких талантів, участі у програмах з іноземними університетами-партнерами, побутові умови в гуртожитках та можливості подальшого працевлаштування. На всі питання майбутні абітурієнти одержали вичерпні відповіді. Учні зацікавилися отриманою інформацією, а деякі з них висловили бажання вступити до нашого університету. Адже правильний вибір професії – запорука успішного та щасливого майбутнього життя людини.


Окремим пунктом поїздки Ставищенським районом Київської області було районне управління ветеринарної медицини. Під час конструктивної бесіди з керівництвом цієї установи, зокрема начальником управління, магістром ветеринарної медицини С.П Коберником, який, до речі, закінчив магістратуру в НУБіП України, було наголошено на необхідності підвищення кваліфікації працівників ветеринарної медицини району шляхом навчання на факультеті ветеринарної медицини та курсах підвищення кваліфікації в НУБіП України.


 

Професор кафедри фізіології, патофізіології та
імунології тварин В.О. Трокоз

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook