Започаткування співпраці в освітній, науковій діяльності – результат стажування декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського

25 січня 2016 року

     З метою поглиблення університетського співробітництва, вивчення досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів, міжнародної діяльності в умовах реалізації нового Закону України «Про вищу освіту» 21-22 січня декан факультету ветеринарної медицини, Микола Цвіліховський побував на стажуванні у двох вишах. Спершу на аналогічному факультеті Білоцерківського НАУ, а потім на біологічному факультеті Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

     Із деканом, його заступниками та завідувачами кафедр БНАУ відбулася дискусія щодо врахування у навчальних планах і програмах підготовки лікаря ветеринарної медицини щойно прийнятих Міжнародним Епізоотичним Бюро (МЕБ) рекомендацій, які доповнюють мінімальні компетенції випускників факультетів ветеринарної медицини у різних країнах і визначають високу якість національних ветеринарних служб.

Микола Цвіліховський з деканом факультету ветеринарної медицини Білоцерківського НАУ Борисом Івасенком

     Професор Цвіліховський також перейняв досвід кафедр щодо фундаментальної і клінічної підготовки студентів та ознайомився з роботою клініки ветеринарної медицини.

У клініці ветеринарної медицини факультету ветеринарної медицини Білоцерківського НАУ

     На біологічному факультеті Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулося ознайомлення з особливостями організації навчального процесу, роботи деканату, кафедр та віварію.

     Результатом стажування стало налагодження зв’язкі з чотирьома кафедрами: вірусології, мікробіології, біохімії і фізіології. Досягнуто домовленостей щодо співпраці в освітній діяльності та виконанні наукових досліджень цих підрозділів із спорідненими кафедрами факультету ветеринарної медицини НУБіП України.


Василь Данілов,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook