Студенти Ірпінського економічного коледжу стали переможцями обласного етапу міжнародних конкурсів з української мови

23 січня 2016 року

Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову.
(Ліна Костенко)

     Розуміючи та надаючи надзвичайно великої ваги значенню української мови, як одного з атрибутів нації, державності, духовного багатства та єднання народу, педагогічний колектив Ірпінського економічного коледжу проводить цілеспрямовану роботу по виконанню Законів України «Про мови», «Про державну мову України», «Про засади державної мовної політики» та статей Конституції України щодо статусу української мови.

     Результатом високого рівня викладання української мови, сучасного матеріального забезпечення та якісного кадрового забезпечення навчально-виховного процесу є досягнення студентів коледжу – учасників ІІ-го (обласного) етапу міжнародних конкурсів з української мови імені Петра Яцика, імені Тараса Шевченка та Всеукраїнської олімпіади з української мови, які традиційно посідають призові місця протягом останніх 10-ти років.

     Не став виключенням і 2015 рік. За оприлюдненими у січні 2016 року результатами обласного етапу інтелектуальних змагань з української мови серед студентів вищих навчальних закладів Київської області, який відбувся у грудні 2015 року на базі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, студенти Ірпінського економічного коледжу знову вибороли призові місця. Так, у ХVI Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика перші місця посіли студентки Анастасія Гутник (1 рівень) та Вероніка Берегеля (2 рівень). А в VІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка третє місце виборола Маргарита Мазуренко.
     Студентів-переможців підготували викладачі української мови, спеціалісти вищої кваліфікаційної категорії, методисти, справжні фахівці – словесники Тамара Манзюк та Алла Заболотна.

Бажаємо перемоги нашим студентам та їх наставникам у фінальних етапах конкурсів!

Наталія Ільченко,
заступник директора з навчальної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook