Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного: в центрі уваги інновації та профорієнтація

15 грудня 2015 року

      Співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного приділяють значну увагу інноваціям та презентації наукових здобутків кафедри та потенціалу факультету тваринництва та водних біоресурсів у цілому.

      За підсумками наукових досліджень, які виконуються науковцями кафедри на замовлення ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», вони провели майстер-клас для фахівців цього відомого холдингу. Їх аудиторією були співробітники, які безпосередньо організовують годівлю тварин та їх забезпечення кормами. За результатами майстер-класу досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю кафедри з холдингом та реалізацію деяких наукових напрацювань.

 

     Профорієнтація – це ще один з головних напрямів роботи, яку проводять співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного. Так, доценти І.І. Ільчук, Д.П. Уманець, І.М. Баланчук та О.В. Яценко виступили з презентаціями у загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів акредитації Києва та Київської області.

     А завідувач кафедри М.Я. Кривенок презентував факультет тваринництва та водних біоресурсів у Мигіївському аграрному коледжі Миколаївської області, де головував у комісії з акредитації цього закладу. Його випускники раніше традиційно вступали до вишів Миколаєва та Одеси – за територіальним принципом та через недостатню поінформованість про НУБіП України як провідний навчальний заклад аграрного профілю.


В. Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook