Робочі програми і Силабуси
Робочі програми і Силабуси

Електронні посилання на матеріали кафедри ПіОПП АПК
Робочі програми кафедри ПіОПП АПК 2023-24 н.р.
Навчальні дисципліни Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна Силабус Електронний навчальний курс Робоча програма з дисципліни Технологічне обладнання галузі (частина 1) 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Технологічне обладнання галузі (частина 2) Технологічне обладнання галузі (частина 1) 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр”. Скорочений термін навчання Технологічне обладнання галузі (частина 2) Процеси і апарати біотехнологічних виробництв 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" Проектування підприємств рибопереробної галузі 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Проектування підприємств м’ясопереробної галузі» 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Проектування підприємств з основами САПР 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання Прикладна механіка 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Прикладна механіка 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Основи проектування 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" Оптимізація виробничих процесів 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», ОС Магістр" Оптимізація виробничих процесів 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», ОС Магістр" 1
1
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Основи промислового будівництва 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання Надійність обладнання галузі харчових виробництв 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Надійність обладнання галузі харчових виробництв 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції 208 «Агроінженерія» ОС “Бакалавр”. Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) 229 Громадське здоров’я, ОС “Бакалавр” Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я 229 Громадське здоров’я, ОС “Бакалавр” Інформатика та інформаційні технології 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» ОС “Магістр” Експлуатація технологічного обладнання 181 «Харчові технології», ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», ОС “Магістр” Експлуатація технологічного обладнання 181 «Харчові технології», ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», ОС “Магістр” Процеси і апарати харчових виробництв 015 «Професійна освіта», ОС “Бакалавр” Процеси і апарати харчових виробництв 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" Процеси і апарати харчових виробництв 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
Робочі програми кафедри ПіОПП АПК 2023-24 н.р.
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Технологічне обладнання галузі (частина 1) | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Технологічне обладнання галузі (частина 2) | ||||
Технологічне обладнання галузі (частина 1) | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр”. Скорочений термін навчання | |||
Технологічне обладнання галузі (частина 2) | ||||
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" | |||
Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Проектування підприємств м’ясопереробної галузі» | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Проектування підприємств з основами САПР | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи проектування | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" | |||
Оптимізація виробничих процесів | 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», ОС Магістр" | |||
Оптимізація виробничих процесів | 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», ОС Магістр" | 1 ![]() | 1 ![]() | |
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи промислового будівництва | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208 «Агроінженерія» ОС “Бакалавр”. | |||
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | 229 Громадське здоров’я, ОС “Бакалавр” | |||
Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я | 229 Громадське здоров’я, ОС “Бакалавр” | |||
Інформатика та інформаційні технології | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | |||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | |||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» ОС “Магістр” | |||
Експлуатація технологічного обладнання | 181 «Харчові технології», ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», ОС “Магістр” | |||
Експлуатація технологічного обладнання | 181 «Харчові технології», ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», ОС “Магістр” | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 015 «Професійна освіта», ОС “Бакалавр” | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ РОЗРБКИ
Технологічне обладнання плодоовочевих переробних виробництв Сухенко , Ю.Г. Сарана , В.В. Сухенко , В.Ю. (2012)
Технологічне обладнання для виробництва борошна Чурсінов, Ю.О. Дацишин, О.В. Хозяєв, І.О. Сарана, В.В. Черних, С.А. Петровенко, В.В. (2012)
Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва Сухенко, Ю.Г., Мартиненко, О.В., Ільякова , Л.І. (2012)
Управління системами машин переробних виробництв Сухенко, Ю.Г., Сарана, В.В. (2012)
Розв’язання задач лінійного програмування з використанням Microsoft Excel Сухенко, Ю.Г., Сарана , В.В. (2012)
Технологічне обладнання для подрібнення плодоовочевої продукції Ткачук , А.І., Сарана, В.В. (2012)
Основи наукових досліджень і патентознавство Лудченко , О.А., Сухенко , Ю.Г., Лудченко , Я.О., Сухенко , В.Ю. (2011)
Машини та обладнання сокового виробництва Сухенко, Ю.Г., Сарана, В.В. (2011)
Технологічне обладнання для виготовлення кисломолочного сиру Сухенко, Ю.Г., Сарана, В.В. (2011)
Технологічне обладнання для виготовлення масла та спредів Сухенко, Ю.Г., Сарана, В.В. (2011)
Технологічне обладнання для виготовлення твердого сиру Сухенко, Ю.Г., Сарана, В.В. (2011)
Машини та обладнання для стерилізації, випаровування, сушіння та заморожування плодоовочевої продукції Сухенко, Ю.Г., Сарана , В.В. (2011)
Технологічне обладнання для сепарації молока та молочних продуктів Сухенко, Ю.Г., Сарана , В.В. (2011)
Механізовані процеси і технологічне обладнання пекарень Сухенко, Ю.Г., Ткачук , А.І., Дениско, О.А. (2011)
Обладнання макаронних цехів Сухенко, Ю.Г., Ткачук , А.І., Дениско, О.А. (2011)
Обладнання технологічної лінії виготовлення олії НДГ «Агрономічна дослідна станція» Сухенко , Ю.Г., Ткачук , А.І., Гудзенко , М.М. (2011)
Обладнання олійних цехів Ткачук , А.І., Дацишин , О.В., Гудзенко , М.М., Дениско, О.А. (2011)
Вальцьові млини Ткачук , А.І., Дацишин , О.В., Дениско, О.А. (2011)
Проектування технологічних процесів переробних і харчових виробництв. Лабораторниий практикум Ткачук , А.І., Дацишин , О.В., Дениско , О.А. (2011)
Лабораторний вальцьовий млин Ткачук , А.І., Дацишин , О.В. (2010)
Млини і крупорушки сільськогосподарського призначення Ткачук , А.І., Дацишин , О.В., Дениско , О.А. (2010)
Обладнання для колібрування і сортування рослинної сировини Ткачук , А.І., Сарана, В.В. (2010)
Обладнання для гідротермічної обробки рослинної сировини та виготовлених з неї продуктів Ткачук, А.І., Сарана , В.В. (2010) 2015 рік
Процеси і апарати харчових виробництв : конспект лекцій "Гідромеханічні процеси" для студентів з напряму підготовки 6.051701 - “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: А. М. Матиящук, В. П. Василів. - К. : Аграр Медіа Груп, 2015. - 72 с.
Конспект лекцій до вивчення дисципліни «Основи холодильних технологій» для підготовки студентів за напрямом: 6.051701 – харчові технології та інженерія. ОКР «Бакалавр» : конспект лекцій / уклад.: В. П. Василів, З. А. Бурова. - К. : ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2015. - 127 с.
Конспект лекцій до вивчення дисципліни "Експлуатація технологічного обладнання" для студентів з напряму підготовки: 6.051701 – харчові технології та інженерія із спецальності: 8.05170104 - технологія зберігання, консервування та переробки м'яса ОКР "Магістр" / уклад. В. П. Василів. - К. : Аграр Медіа Груп, 2015. - 138 с.
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Основи промислового будівництва та санітарної техніки» : методичні вказівки для підготовки студентів за напрямом: 6.051701 – харчові технології та інженерія, ОКР «Бакалавр» / уклад.: В. П. Василів, А. М. Матиящук, М. М. Муштрук. - К. : Видавництві ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2015. - 45 с.
Конспект лекцій до вивчення дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для підготовки студентів за напрямом: 6.051701 – харчові технології та інженерія. ОКР «Бакалавр» : навчально-методичне видання / уклад.: В. П. Василів, А. М. Матиящук, М. М. Муштрук. - К. : Аграр Медіа Груп, 2015. - 135 с.
Експлуатація технологічного обладнання : методичні вказівки до вивчення теми "Монтаж і наладка технологічного обладнання" для студентів з напряму підготовки: 6.051701 – харчові технології та інженерія із спецальності: 8.05170104 - технологія зберігання, консервування та переробки м'яса ОКР "Магістр" / уклад. В. П. Василів. - К. : Аграр Медіа Груп, 2015. - 120 с.
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологічне обладнання галузі" (обладнання для переробки м'яса) для студентів з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія» : методичні вказівки / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2015. - 93 с.
Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт "Технологічне обладнання сокового виробництва" для студентів з напрямку підготовки 6.100102 - процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва, 6.050503 – машинобудування : методичні вказівки / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2015. - 96 с.
Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт по тематиці "Обладнання для приймання та теплової обробки молока" для студентів з напрямку підготовки 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» 6.100102 – «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» : методичні вказівки / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : КОМПРИНТ, 2015. - 99 с.
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологічне обладнання галузі" (обладнання для переробки водних біоресурсів) для студентів з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія» / уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ЦП "КОМПРИНТ", 2015. - 140 с.
Методичні вказівки до застосування елементів системи автоматизованого розрахунку "MathCAD" при вивченні дисципліни Iнформаційні технології в інженерних розрахунках : для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ОКР "Бакалавр" / уклад.: А. М. Матиящук, М. М. Муштрук. - К. : Компанія ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2015. - 80 с.
Машини для утилізації плодової деревини в інтенсивних садах та кущових ягідниках : монографія / В. В. Сарана, В. В. Кравченко, А. В. Войтік. - К. : НУБіП України, 2015. - 202 с.
Процеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів з напряму підготовки – 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. А. М. Матиящук. - К. : Аграр Медіа Груп, 2015. - 64 с.
Конспект лекцій з дисципліни Математичне моделювання на ЕОМ для студентів напряму підготовки 6.051701 – "Харчові технології та інженерія" ОКР "Бакалавр" (заочної форми навчання) : конспект лекцій / уклад. А. М. Матиящук. - К. : ТОВ Аграр Медіа Груп, 2015. - 48 с.
Процеси і апарати харчових виробництв : конспект лекцій "Теплові процеси" для студентів з напряму підготовки 6.051701 - “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Аграр Медіа Груп, 2015. - 80 с.
Процеси і апарати харчових виробництв : конспект лекцій до вивчення дисципліни із розділу основи гідравліки для студентів з напряму підготовки – 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. А. М. Матиящук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2015. - 60 с.
Конспект лекцій з дисципліни Оптимізація виробничих процесів до виконання лабораторних робіт для студентів з ОКР "Магістр" спеціальностей – 8.05170104 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 8.05170105 "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів" : конспект лекцій / уклад. А. М. Матиящук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2015. - 68 с.
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни Оптимізація виробничих процесів для студентів з ОКР "Магістр" спеціальностей – 8.05170104 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 8.05170105 "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів" : методичні вказівки / уклад. А. М. Матиящук. - К. : ТОВ Аграр Медіа Груп, 2015. - 50 с.