Студентки факультету аграрного менеджменту перемогли у волейбольній першості

17 листопада 2015 року

     У рамках Спартакіади студентів університету пройшли змагання з волейболу серед жіночих команд. У них взяли участь 128 спортсменів з 13 факультетів, які за чотири дні змагань зіграли 23 гри.

     Змагання проходили за схемою до двох поразок, і в останній день зустрілися чотири найсильніші жіночі команди.

     Найвидовищнішою стала гра волейболісток факультетів тваринництва та водних біоресурсів і економічного. Після достатньо легкого виграшу першої партії командою економічного факультету, їх суперниці зібралися і обіграли – 2:1 – одного з лідерів змагань. Ця перемога дала можливість команді тваринництва та водних біоресурсів зіграти у півфіналі змагань.

     У другій грі зустрілися команди факультету аграрного менеджменту та ННІ лісового і садово-паркового господарства. Перемогу з рахунком 2:0 в достатньо легкому для себе матчі здобула команда ФАМ.

     У першій фінальній грі зійшлися команди факультету тваринництва та водних біоресурсів та ННІ лісового і садово-паркового господарства. Так як у команди лісників у попередній грі була перша поразка, то вони отримали шанс вийти у фінал з другої спроби. Але ним не скористалися – дівчата з факультету тваринництва та водних біоресурсів знову продемонстрували характер, і обіграли суперниць з рахунком 2:1. Тож, команда ННІ лісового і садово-паркового господарства у підсумку посіла третю сходинку.

     А за перше місце змагалися волейболістки факультету аграрного менеджменту та відкриття цьогорічних змагань – команда тваринництва та водних біоресурсів. У запеклій боротьбі перемогу здобув ФАМ, але їх суперниці, яких протягом всього турніру дуже підтримували вболівальники, продемонстрували неабияку волю до перемоги.

     Нагородження призерів провів проректор з навчально-виховної роботи Сергій Кваша.

Дмитро Магльований,
головний суддя змагань
асистент кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook