ГОЛОВУ СТУДЕНТСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ ОБРАНО!

7 жовтня 2015, 15:48

       Цікавою подією життя факультету захисту рослин, біотехнологій та екології стали вибори голови студентської організації, які були організовані та проведені за всіма законами демократичного суспільства. Передвиборча кампанія та дебати тривали весь вересень. Протягом місяця кандидати на посаду голови були висунуті - Притуляк Аліна (студентка ІІ курсу), Савчук Ірина (студентка ІІІ курсу) та Юрченко Анастасія (студентка ІІ курсу) які проводили масштабні піар-акції, зокрема - зустрічі з виборцями, під час яких презентували свої передвиборчі програми, ділились планами на майбутнє, відповідали на запитання.

Шостого жовтня відбулися вибори, у яких брали участь студенти всього факультету. Кожен, хто прийшов на вибори - отримав бюлетень та зміг висловити свою думку щодо кандидатів на посаду. Вибори були таємними, бюлетені вкидали до спеціальної виборчої скриньки. Результати виборів були оголошені того ж дня в присутності представників відповідальної лічильної комісії. Так, за підрахунком голосів, 92 голоси отримала Юрченко Анастасія, 158 голосів було віддано Притуляк Аліні, і з невеликим відривом від Аліни найбільшу кількість голосів отримала Савчук Ірина (174 голоси),  таким чином останню було обрано  головою студентської організації факультету.
З перемогою Ірину урочисто поздоровила та символічно передала посаду попередня голова студентської організації факультету Епельбойм Олена і побажала успішної, творчої та плідної роботи на посаді.

            Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології вітає Ірину із отриманням такої відповідальної посади та бажаємо успіхів у роботі, завжди мати підтримку команди однодумців – членів студентської організації факультету, та виконати всю передвиборну програму!

Інформацію підготував заступник декана факультету Дрозд Петро Юрійович та Савчук Ірина.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook