Факультет ветеринарної медицини

Навчальна робота

Навчальний процес на факультеті забезпечує професорсько-викладацький колектив у складі 8 докторів наук, професорів та 22 кандидатів наук.

Практична підготовка здійснюється на базі Державної республіканської і районної лабораторії ветеринарної медицини АРК, лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи ринків м. Сімферополя, установ ветеринарної медицини Сімферопольського району, а також навчально-науково-виробничого тваринницького комплексу КАТУ, ОАО «Гвардійське», м’ясокомбінату, зоокутка м.Сімферополя.

У процесі навчання робочим навчальним планом виділений блок гуманітарних і спеціальних дисциплін, які сприяють формуванню у студентів національної свідомості, громадянської позиції, оволодінню знаннями світової культури, культури і традицій народів, які населяють Україну, оволодінню українською мовою, розвитку державної відповідальності, заповзятливості та ініціативи в умовах ринкової економіки.

Профілюючі кафедри організовують для студентів зустрічі з провідними фахівцями ветеринарної медицини, керівниками виробництва, проводять тематичні вечори. Кожний рік проводяться такі заходи, як «Тиждень факультету», День першокурсника, «Гімн професії», під час яких організовується зустріч викладачів і студентів, представників виробництва, спортивні змагання, а в гуртожитках — конкурс на кращу кімнату.

Студенти факультету беруть участь в обласних спартакіадах, галузевих змаганнях, займають призові місця та нагороджуються дипломами. На базі Палацу студентів функціонують гуртки художньої самодіяльності, команда КВН університету, які беруть участь в університетських і факультетських заходах.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook