Вітаємо вчених, викладачів, студентів та аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів з Днем рибалки!

12 липня 2015 року

Шановні вчені, викладачі, студенти і аспіранти факультету тваринництва та водних біоресурсів!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята – Дня рибалки! Професія рибалки завжди вважалася долею мужніх і сильних людей. Факультет тваринництва та водних біоресурсів один з небагатьох в нашій державі, який ось уже 15 років готує висококваліфіковані кадри для рибної галузі нашої держави.

Цього року День рибалки – особливе свято. Воно співпало з великим релігійним святом - Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, під час якого потрібно зустрічати схід Сонця, вмиватися з трьох джерел та щедро пригощати нужденних. Це все дуже притаманно рибалкам - вставати досвітанку, вмиватися в прозорій джерельній воді та пригощати бідного уловом.

Упевнені, що наш університет і надалі буде кузнею найкращих кадрів для рибогосподарських та фермерських підприємств!

Вітаємо всіх рибалок університету та кожного з любителів закинути вудку. Нехай не тільки в цей день, а і в будь-який, літній або зимовий, Вас чекає удача і добрий кльов, а наукові здобутки забезпечать інноваційний розвиток галузі. Міцного Вам всім здоров’я і щасливої долі, добра і віри, родинного тепла, злагоди й достатку в кожному домі! А ще – невичерпної енергії та нових професійних досягнень на благо нашої країни!

 

Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook