Співпраця з роботодавцями

8 жовтня 2024 року

     Відбулось чергове засідання Ради роботодавців факультету інформаційних технологій, в якому прийняли участь і викладачі кафедри інформаційних систем і технологій. Серед роботодавців були і запрошені кафедрою член Комітету з логістики Європейської бізнес-асоціації (ЄБА), голова громадської спілки «Цифрові шляхи свободи» Юрій Щуклін та заступник директора Дата-центру Bemobile Олена Бєлова.

 

 Серед важливих питань, розглянутих Радою роботодавців, було й питання удосконалення викладання дисциплін, пов’язаних з інформаційними системами, зокрема використання у навчальних матеріалах популярної на сьогодні у бізнесі ERP системи Microsoft Dynamics. На цьому акцентував увагу присутніх співзасновник ІТ-консалтингової компанії Clarity Ukraine Віталій Курдюмов.



     Після засідання Ради роботодавців її учасниками було проведено ряд гостьових лекцій, зокрема перед студентами ОП «Інформаційні системи та технології» виступив Віталій Курдюмов, який детально розповів про практичні особливості застосування ERP системи Microsoft Dynamics у бізнесових структурах та Юрій Щуклін, який переконливо доніс до студентської аудиторії потенційні переваги застосування новітніх технологій інтернету речей у залізничній логістиці.

     Роботодавці, які брали участь у ярмарку вакансій, відзначили значущість подібних заходів. 

 Михайло ШВИДЕНКО
завідувач кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook