Як ти цього не знав про Бережани…

4 жовтня 2024 року

11«Пізнай свій край… себе, свій рід, свій народ, свою землю –
і ти побачиш шлях у життя…»
Г. Сковорода

  Бережани – це місто з багатою історичною спадщиною, яке приваблює архітектурними пам’ятками, мальовничими ландшафтами, знаменними постатями української історії. 

2131  В рамках тижня кафедри гуманітарної освіти і туризму 23 вересня відбувся запланований захід «Як ти цього не знав про Бережани». Здобувачі вищої освіти у формі захопливої гри-вікторини мали можливість перевірити свої знання про наше місто. До складу команд входили як місцеві студенти, так і приїжджі, що зробило захід пізнавальним і викликало справжню інтелектуальну боротьбу.

4151  Для проведення гри-вікторини запрошено екскурсовода Бережанського краєзнавчого музею Галину БАХМАТЮК, яка доповнювала своїми розповідями знання студентів, і провідну спеціалістку з питань туризму відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради Марію ШЕВЦІВ, що подарувала активним учасникам на згадку пам’ятні призи.

6171  Мета організаторів заходу – поглибити знання про сучасність і історичне минуле Бережан, ближче познайомити з історико-культурною спадщиною міста  і популяризувати його туристичні об’єкти.

81  Оцінювали командну гру студентів викладачі кафедри гуманітарної освіти і туризму. Захід пройшов у дружній атмосфері, був інформативним і пізнавальним для учасників.

Ірина Соловей,
ст.викл. кафедри гуманітарної освіти і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook