Данил Бартєньєв та Олексій Неізвєстний обрали факультет інформаційних технологій та першими оформили договір на навчання за контрактом

24 липня 2024, 16:08

Цьогоріч першими вступниками факультету інформаційних технологій, які оформили договір на навчання стали Данил Бартєньєв та Олексій Неізвєстний та отримали брендовані футболки від багаторічного партнера факультету компанії Cisco.

Данил Бартєньєв, випускник Ірпінського фахового коледжу НУБіП України за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія». З дитинства Данил захоплювався технологіями та комп’ютерами. Зацікавленість у комп’ютерній інженерії почала зростати під час навчання у школі, коли він вперше зіткнувся з питаннями програмування та апаратного забезпечення. Данил активно займався самонавчанням, проходив онлайн-курси та брав участь у різних проєктах, пов’язаних з розробкою програмного забезпечення та комп’ютерних систем.

Cьогодні основна мета Данила – стати висококваліфікованим фахівцем з комп’ютерної інженерії, здатним розробляти інноваційні рішення та системи для вирішення сучасних технічних завдань. Він дуже сподівається стати частиною нашої академічної спільноти та зробити свій внесок у розвиток комп’ютерної інженерії.

Олексій Неізвєстний в 2024 році отримав атестат про повну загальну середню освіту в Коледжі Київського міжнародного університету. Впродовж двох років навчання неодноразово брав участь у наукових конференціях, круглих столах, присвячених проблемам галузі комп’ютерних наук. Як вважає Олексій, опанування спеціальності 122 Комп’ютерні науки відкриє для нього нові можливості та гарантує перспективну професійну діяльність на високооплачуваній посаді.

Готові до динамічного та перспективного світу ІТ, не вагайтесь, приєднуйтесь до нас і Ви

 

Семен Волошин,
доцент кафедри комп'ютерних систем,
мереж та кібербезпеки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook