ПРЕДСТАВНИКИ ОНП «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ

15 березня 2024 року

14 березня 2024 року в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Стратегії, інновації, проблеми підприємництва, торгівлі та маркетингу», до якої були залучені представники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, а також здобувачі рівня PhD ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

    Роботу конференції відкрив голова організаційного комітету, к. пед. наук, доцент, директор Ірпінського ФК НУБіП України Дмитро Костюк. Дмитро Андрійович подякував Збройним силам України за можливість проведення таких заходів, згадав про загиблих захисників України, що навчалися та працювали в стінах Ірпінського ФК НУБіП України, та запропонував учасникам конференції вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання. У своїй промові директор звернув увагу на те, що сьогодні, як ніколи, важливо для українського бізнесу знаходити нові стратегії та інноваційні шляхи розвитку в умовах невизначеності та викликів, пов'язаних з війною. Побажав усім цікавих доповідей та продуктивних дискусій.

      До вітального слова долучився професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України, гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Віталій Радько, який після привітань учасникам конференції представив результати дослідження на тему «Сучасні тренди розвитку підприємницької діяльності в аграрній сфері».
    Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України Валентина Яворська представила науково-практичні розробки присвячені перспективам розвитку біржової торгівлі деривативами та криптовалюти на макро- та мегарівнях в Україні.
    Значну увагу присутніх привернув виступ доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергія Нікітченка на тему «Життєвий шлях видатного українського підприємця Олексія Кириловича Алчевського».

    До роботи конференції та дискусій активно долучилися здобувачі рівня PhD ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Анатолій Стоянов, Володимир Мосіюк, Михайло Маршалок, Дмитро Стріховський, Олександр Ситник, Владислав Гуменюк. Аспіранти мали змогу представити результати своїх досліджень та обговорити їх з іншими учасниками.

   Конференція пройшла в інтенсивному режимі, учасники активно обговорювали сучасні тенденції та проблеми розвитку підприємницької діяльності в Україні. Жваві дискусії та обговорення підтверджували значну зацікавленість усіх учасників у таких заходах та даній тематиці.


Доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності,
Руслан ЛЮБАР
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook