«Голосіївська весна» набирає обертів

23 квітня 2015 року

     … А «Голосіївська весна» набирає обертів і стає все цікавішою. 
     Другого дня у відбіркових турах змагались команди факультету конструювання і дизайну, механіко-технологічного факультету, гуманітарно-педагогічного факультету та факультету тваринництва та водних біоресурсів.  

     

          

     Найважче, мабуть у цей день було першим двом із названих, адже до недавнього часу вони виступали однією дружною сім’єю, а тепер вони – суперники. Проте скажемо впевнено: суперники достойні і досить талановиті. Як виявилось на початку виступу факультету конструювання і дизайну, хлопці сконструювали нову машину: хто до неї вміло підходить, той і співати починає, і танцює непогано, і на музичних інструментах грає вміло. Це вдало довели Максим Гненюк, Давид Кузнюк, Сергій Возний, Олексій Кривонос та інші учасники творчої групи. А вдалося це, мабуть, тому, що на факультеті про творчий розвиток особистості дбають усі: сам декан Зіновій Ружило керує хором «авторитетів» факультету – людей досить поважних, проте співочих і патріотично налаштованих. А ще дуже зворушливими виявилися масові номери «Повертайся живим», «Україна єдина», під котрі студенти з кількох частин склали карту України.

     

      

      Механіко-технологічний факультет впевнено наступав на п’яти попередникам, а Сергій Виговський зробив все для того, щоб програма виступу була величною, насиченою і плила, як ріка життя, про яку сам Сергій Михайлович співав. Слова любові до України звучали і в авторській пісні Дмитра П’ясецького, і у пісні «Земле моя» у виконанні Олени Завальської, і навіть у гумористичних номерах, виконаних студентами. А об’єднав творчі зусилля обидвох факультетів Володимир Дмитрович Гречкосій, звеселивши зал гумором.

      

     

      

     Про виступ гуманітарно-педагогічного факультету неможливо говорити з самого початку. А все тому, що такого шквалу емоцій, який викликав заступник декана Ігор Буцик пантомімою «Невидимі барабани», глядацька зала ще не відчувала. А ще театральний хист Анастасії Стародуб і Дмитра Рубашкіна, шедевральна гра на фортепіано Родіона Вегери, голос, що може претендувати на перемогу у творчих телевізійних шоу Оксани Дроботенко, і, звичайно, «сердечна» композиція - родзинки фестивалю.

      

      Завершували конкурсний день аматори факультету тваринництва та водних біоресурсів. І сподівання глядачів, і захоплення журі вони виправдали: в українську національну канву від Ірини Бойко, Олександра Коновалова, хору факультету органічно вплелися віденський вальс і «Besame Mucho», а особливо – кримсько-татрський танець «Тим-тим», виконаний аспіранткою Єльнарою Абдулаєвою.

     

     

Що ж, пристрасті наростають, журі стає все важче, чекаємо наступних конкурсантів!

 

     

 

     

     

     

      

     

 

     

     

     

 

 



 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook