Відкрита лекція к.е.н., доцента Мельянкової Людмили Василівни з дисципліни «Бухгалтерський облік»

21 березня 2024 року
 
Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять у весняному семестрі 2023-2024 навчального року на економічному факультеті 21 березня 2024 р. на 4 парі (о 13:30) відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Мельянкової Людмили Василівни з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Облік праці та її оплати» для 18 студентів ОС «Бакалавр», 3 курсу 5 групи ОП «Фінанси і кредит». Лекція була прочитана з використанням додатку для проведення відео-конференцій Zoom.

 
Актуальний зміст, чіткість структури лекції, послідовний і систематизований, насичений прикладами, матеріал лекції, застосування прийомів підтримки уваги – все це активізувало мислення і працездатність, формувало інтерес до предмету, дозволило зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття.

 
На лекції були присутні: в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування к.е.н., доцент Володимир Литвиненко, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Олена Боярова, Тамара Гуренко, Світлана Дерев’янко, Наталія Кузик, Олена Колесникова, Тетяна Слєсар, Катерина Шевчук, к.е.н. ст. викладач Любов Мисків, ст. викладач Олег Криворот та відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент Вікторія Костюк.
 

Присутні на відкритому занятті студенти та науково-педагогічні працівники позитивно оцінили проведену лекцію, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, його логічну послідовність, культуру мовлення викладача при проведенні заняття, вміння створити творчу та робочу атмосферу заняття, зацікавити студентів новим матеріалом.
Тамара Гуренко, доцент
кафедри обліку та оподаткування  
                                                                                                                                                                                                                                              

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook