Відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу на тему "Критерії оцінки ефективності проектів"

12 березня 2024, 11:00

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 12 березня 2024 р. кандидат економічних наук, доцент Музиченко А.О. прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Проектний аналіз» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання. 

Лекція присвячена оцінці ефективності інвестиційних проектів, а також щоб визначити, чи буде проект дійсно прибутковим і чи варто в нього вкладати кошти. Це допомагає зрозуміти, прибутковість проекту, і чи будуть витрати на проект окуповуватися.

На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор  Негода Ю.В., к.е.н., доцент Воляк Л.Р., к.е.н., доцент Гузь М.М., к.е.н., доцент Куць Т.В., к.е.н., доцент Макарчук О.Г., к.е.н., доцент Чухліб А.В.

 

За змістом лекція побудована у відповідності до плану теми та робочої програми дисципліни «Проектний аналіз». Лекційний матеріал супроводжувався практичними прикладами, що дозволило здобувачам краще зрозуміти і засвоїти інструментарій та особливості його використання в визначенні найкращих альтернативних проектів. Лектор продемонстрував вільне володіння навчальним матеріалом, викладання якого доповнювалося  цікавою презентацією.

 

Михайло ГУЗЬ,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook