Педагогічні кадри Волині плекатимуться у НУБіП України

10 квітня 2015 року

     У Луцькому педагогічному коледжі відбулася планова профорієнтаційна зустріч зі студентами – випускниками ОКР «Бакалавр», яку за дорученням декана гуманітарно-педагогічного факультету професора Василя Шинкарука провела доцент кафедри методики навчання й управління навчальними закладами, начальник відділу заочного навчання Людмила Макодзей.

     Під час зустрічі студенти коледжу були ознайомлені з освітньою діяльністю Національного університету біоресурсів і природокористування України взагалі й гуманітарно-педагогічного факультету зокрема.

   

     Студенти коледжу ознайомилися з історією факультету, закцентували увагу на магістерських програмах підготовки фахівців 2015 року за спеціальностями «Управління навчальними закладами», «Педагогіка вищої школи», «Соціальна педагогіка», «Переклад» та на потужному кадровому потенціалі факультету, з’ясували про територіальні зручності щодо навчання і проживання студентів тощо. Для унаочнення можливостей факультету у підготовці фахівців студентам було показано профорієнтаційний ролик гуманітарно-педагогічного факультету, який викликав численні запитання щодо організації освітнього процесу на факультеті.

     Майбутні абітурієнти глибоко зацікавились подальшим навчанням у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, що підтверджувалося їхньою винятковою увагою до почутого і побаченого. 

    Студентів коледжу гостинно запрошено як потенційних магістрантів на навчання до університету.

    

    Від імені ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка висловлено вдячність за організацію зустрічі директору Луцького педагогічного коледжу Петру Микитовичу Бойчуку та заступнику директора з навчально-виробничої практики Олені Анатоліївні Гузенко

 

 

Людмила Макодзей,
доцент кафедри методики навчання
та управління навчальними закладами

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook