Інтерв’ю з абітурієнтом: Віталій Бирюк планує будувати своє майбутнє на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів

4 березня 2024 року

 

Віталію, вітаю! Розкажіть, чим Вас зацікавив саме наш Університет?
– Добрий день! Однією із моїх мрій було навчання у столиці України – місті Києві. Сам я з Полтавської області, з невеличкого міста Хорол, декілька разів приїздив до Києва, і з неймовірним захопленням гуляв по місту. Тут дуже багато цікавих місць де б мені хотілось побувати, та і взагалі я вважаю, що велике місто – це перспектива на майбутнє. Тому я сподіваюсь, що НУБіП України відкриє для мене таку можливість.
– Чого Ви найбільше очікуєте від навчання в Університеті?
– Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає НУБіП України, наприклад, отримати сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, а також сучасні практичні навички, які дозволять набути поглиблених знань та умінь з спеціальності, яка мені дуже цікава.
– Розкажіть, яка спеціальність Вас так зацікавила?
– З дитинства мій старший брат збирав колекцію різноманітних автомобільних модельок, а я з захопленням спостерігав за його хобі. Він розповідав мені про кожну свою модельку і після цього, подорослішавши, я сам поринув у світ авто. Тому коли я почав міркувати над спеціальністю, то одразу знав, що моя майбутня спеціальність буде пов’язана з автомобілем. Роздивляючись сайт Університету, побачив, що на механіко-технологічному факультеті на кафедрі тракторів і автомобілів є спеціальність «Автомобільний транспорт». Планую на весні відвідати день відритих дверей, щоб познайомитись з викладачами кафедри та отримати відповіді на всі свої питання щодо вступу та подальшого навчання.
– Чого Ви очікуєте після навчання?
– Хотілось би працювати за спеціальністю – влаштуватися на роботу, тим паче, що я знаю про можливості кафедри тракторів і автомобілів з працевлаштування студентів. А краще, звісно, займатися власною справою. Я впевнений, що моя майбутня професія не залишить мене без роботи, бо я вважаю, що вона перспективна та високооплачувана. З нетерпінням чекаю вступу, кожного дня тішать думки про те, що зовсім скоро я зможу стати студентом одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів України.
Віталію, я дякую за таку теплу розмову. Бажаю Вам завжди бути на позитиві, впевнено йти до своєї мрії і підкорювати як найбільше вершин!

 

 
Розмову провела асистент кафедри
тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook