Відбулося засіданя кафедри овочівництва і закритого грунту

1 березня 2024 року

1 березня відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Розпочав засідання завідувач кафедри Іван Федосій, який акцентував увагу на питаннях організації освітнього процесу, дотримання навчальної дисципліни і відвідування студентами занять в другому семестрі 2023-2024 н.р.

У зв’язку з низькою явкою студентів, потрібно проводити переклички на всіх заняттях. Кожен член колективу має сконцентруватися на якості освітнього процесу, працювати з молоддю. Необхідно цікавитися життям студентів, залучати їх до життя колективу кафедри. Для залучення студентів повинен активізуватися студентський гурток, а також залучати гостьових лекторів та експертів для проведення цікавих і мотивуючих лекцій.

Завідувач кафедри повідомив, що виробнича і навчальна практика для бакалаврів розпочнуться  вже через декілька тижнів і потрібно бути готовим до їхнього проведення. Для проходження виробничої практики магістрів, яка розпочнеться з 3 червня, потрібно в деканат надати договори з господарств.

 Особливу увагу потрібно звернути на залучення майбутніх абітурієнтів до участі в реєстрації на підготовчі курси та предметній олімпіаді. Налагодження співпраці зі школами та коледжами, так як від майбутнього набору залежить кількість НПП кафедри.

До відома присутніх було доведено, що план надходжень позабюджетних коштів на лабораторію кафедрив 2024 році підвищили до 36 тис.грн.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності кафедри

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook