Увага! Занотовуємо дати – науково-практичні заходи для землевпорядників та геодезистів у січні-червні 2024 року

23 січня 2024 року
Факультет землевпорядкування
  У першому півріччі 2024 року на факультеті землевпорядкування НУБіП України спільно з громадськими організаціями «Асоціація фахівців землеустрою України» та «Асоціація сертифікованих геодезистів України» планується проведення серії науково-практичних семінарів і круглих столів, на яких обговорюватимуться пріоритетні напрями розвитку земельних відносин в умовах воєнного стану.

  Ключовими темами для фахової дискусії стануть проблеми користування Державною геодезичною мережею в умовах воєнного стану, питання технічних і технологічних вимог до виконавців землевпорядних і топографо-геодезичних робіт, публічності геопросторових даних об’єктів критичної інфраструктури, регулювання земельних відносин в Україні в умовах воєнного стану та ін.
  До обговорення традиційно запрошуватимуться кращі галузеві експерти, представники органів державної влади та бізнес-середовища, професійних громадських організацій, органів місцевого самоврядування, а також провідні вчені, студенти, аспіранти і всі ті, хто цікавиться земельними відносинами.

  Рекомендуємо занотувати наступні дати:
25 січня 2024 року – «Результати пілотного проекту щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки сертифікованими інженерами-землевпорядниками в умовах воєнного стану»;
08 лютого 2024 року – «Проблеми користування Державною геодезичною мережею в умовах воєнного стану»;
22 лютого 2024 року – «Структура обмінного файлу: картографічна основа, файл для документації із землеустрою, оцінки, меліоративних мереж»;
21 березня 2024 року – «Кодекс професійної етики землевпорядників і геодезистів»;
11 квітня 2024 року – «Технічні і технологічні вимоги до виконавців землевпорядних і топографо-геодезичних робіт»;
25 квітня 2024 року – «Оновлення порядку топографічного знімання в масштабах М 1:5000 – 1:500»;
14 травня 2024 року – «Публічність геопросторових даних об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану»;
06 червня 2024 року – «Сучасні проблеми встановлення водоохоронних зон і прибережних захисних смуг».

  Детальні програми подій та форми онлайн-реєстрації зазвичай публікуватимуться за тиждень до дати проведення. На період дії воєнного стану більшість подій відбуватиметься у онлайн-форматі.

  Трансляції і відеоматеріали заходів будуть розміщені на Facebook та каналі YouTube, висвітлені на офіційному сайті НУБіП України.

Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook