Ph.D. Перевірка санітарного стану кімнат аспірантів гуртожитку №4

18 січня 2024 року
  «Який порядок в хаті заведеш, таке й життя поведеш» – каже народна мудрість. З цим важко сперечатись, адже всім відомо, що чистота і порядок в оселі є запорукою комфортного життя. Дане твердження мали можливість підтвердити аспіранти очної форми навчання, котрі проживають в гуртожитку № 4. Злагоджена підтримка порядку в кімнатах екологічність стосунків із сусідами сприяють творчому підходу до написання дисертацій.

  Із щотижневим оглядом санітарного стану кімнат до здобувачів ступеня Ph.D. завітали працівники відділу аспірантури разом із комендантом гуртожитку Русланом Кульпіним.

  Перевірка включала в себе огляд санітарного стану в кімнатах та справності меблів, охайний стан санітарних вузлів та кухонь. Також оглянули читальний та спортивний зали. Вкотре аспірантам було наголошено на необхідності дотримання правил проживання в гуртожитку, внутрішнього розпорядку, підтриманні добросусідських відносин з їх співмешканцями. В свою чергу відділ аспірантури завжди готовий вислухати своїх здобувачів, по мірі необхідності сприяти проведенню ремонтних робіт та покращенню умов проживання.

 

  Не дивлячись на те, що першочерговою метою перевірки був безпосередній огляд кімнат аспірантів, все ж не можна було оминути увагою стан укриття гуртожитку, який зараз перебуває у стадії капітального ремонту. Ректорат приділяє особливу увагу безпековій ситуації, запорукою чого є відмінний стан укриттів та постійне їх вдосконалення.
  Приємно усвідомлювати, що навіть в таких складних умовах університет піклується про комфорте та безпечне проживання аспірантів у гуртожитках. Дякуємо аспірантам за гостинність.

Тимофій КОРНІЙЧУК,
провідний фахівець відділу аспірантури

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook