День відкритих дверей: університет зустрів абітурієнтів

28 березня 2015 року

 28 березня. Університет проводить «День відкритих дверей». Цьогоріч він видався, як ніколи за останні роки, успішним та зібрав понад тисячу потенційних абітурієнтів. Перед початком офіційних заходів частина з них утворила в університетському сквері стилізований герб держави – тризуб. 

 
Така масовість –  результат напруженої профорієнтаційної роботи, на актуальність якої постійно звертає увагу керівництво університету. Викладачі і співробітники вишу постійно виїздили з ознайомчими візитами до відокремлених підрозділів НУБіП та ВНЗ I-II  рівнів акредитації, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв. Тож сьогодні майбутні агрономи, енергетики, лісівники, будівельники, інженери-механіки, менеджери, маркетологи, ветеринари, економісти, фінансисти, екологи, біотехнологи, землевпорядники, програмісти, кібернетики, соціальні педагоги, філологи-перекладачі, рослинники, тваринники, рибоводи, харчовики та юристи завітали до нашого університету.
 
 
Молодих гостей та їх батьків зустрічали як в адміністративному корпусі, так і в навчально-наукових інститутах та на факультетах, де вони могли конкретно ознайомитися з матеріально-технічною базою, поспілкуватися з викладачами, представниками приймальної комісії, відвідати навчальні лабораторії, бібліотеку, спортивний комплекс, гуртожитки тощо. 
 
Ректор університету Станіслав Ніколаєнко завітав на зустріч до потенційних абітурієнтів факультетів економічного та аграрного менеджменту. Спілкуючись з молоддю, Станіслав Миколайович зазначив, що в нинішніх складних економіко-політичних умовах ми всі разом маємо утримати державу, розвинути економічний потенціал і завдяки цьому зробити життя наших громадян мирним і благополучним. А обидва факультети, які мають потужний потенціал, надають відповідну якісну освіту. Адже майбутнє України – за інноваційним розвитком на основі економіки знань.
 
 
 
 
 
Запрошуючи приєднатися до університетської родини, ректор розповів присутнім про НУБіП з його більш як віковою історією. Це провідний дослідницький університет, який  готує фахівців для різних галузей господарства. Він представив науково-педагогічний колектив, матеріальну і спортивну базу,  лабораторії,  міжнародні практики, можливості отримувати подвійні дипломи тощо. Ще однією перевагою навчання в нашому університеті, зазначив  Станіслав Ніколаєнко, є його зручне і престижне розташування.  І це основне багатство – людський потенціал –  треба використати з користю для держави і нації. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Представники ректорату відвідали заходи «Дня відкритих дверей»  на всіх факультетах та інститутах поспілкувалися з вступниками та їх батьками. 
 
Валентин Обрамбальський,
Ольга Наконечна
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook