Відбувся ІІІ (обласний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

30 грудня 2023 року

Щороку Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з департаментом науки і освіти Закарпатської ОДА проводиться найпрестижніший мовний конкурс імені Петра Яцика.

Цьогоріч ,18 грудня, був проведений ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу на базі Наукового ліцею Закарпатської обласної ради. Тут зібралася талановита молодь Закарпаття, щоб ще раз продемонструвати свої знання та вміння з української мови, що  ґрунтуються на великій любові й пошані до найдорожчого скарбу українців. 

Учасників конкурсу вітали Петро Ходанич, голова журі, доцент кафедри теорії і методики професійної освіти та інноваційних технологій ЗІППО, кандидат педагогічних наук та Тетяна Гнаткович, завідувачка навчально-методичного кабінету методики викладання суспільно-гуманітарних та художньо-естетичних дисциплін ЗІППО, кандидат педагогічних наук.

Наш коледж на традиційному конкурсі гідно представила  переможниця І етапу – студентка  І курсу спеціальності 071 Облік і оподаткування Андріана Сабов, яка посіла третє призове місце серед студентів закладів фахової  передвищої та професійно-технічної освіти.

Щиро вітаємо Андріану з перемогою! Бажаємо здоров’я, подальших успіхів та нових перемог!

Голова циклової комісії суспільних та філологічних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook