Студенти економісти-міжнародники захистили курсові роботи з навчальної дисципліни «Міжнародна економічна діяльність України»

24 листопада 2023 року
НУБіП України
Зимова сесія 2023-2024 навчального року для третього курсу спеціальності 051 «Економіка», освітня програма «Міжнародна економіка» розпочалася із захисту курсової роботи з дисциплін «Міжнародна економічна діяльність України».
Робота над курсовою здійснюється відповідно до розроблених методичних вказівок для його підготовки та захисту. Як свідчить практика, виконання курсової роботи сприяє формуванню у здобувачів вищої освіти навиків до самостійного дослідження, підвищенню рівня теоретичної й професійної підготовки, кращому засвоєнню навчального матеріалу.
Під час захисту курсових робіт студенти продемонстрували свої знання та орієнтування, як майбутніх фахівців з міжнародної економіки з міжнародної економічної діяльності.
Оскільки написання курсової роботи є однією з форм самостійної роботи студента, то оцінка за її виконання складається з оцінки за її виконання та оцінки за захист.

   Для успішного виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Міжнародна економічна діяльність України» студент має чітко дотримуватися рекомендацій до виконання курсової роботи. 

д.е.н., завідувач кафедри глобальної економіки

Наталія ВДОВЕНКО,

асистент кафедри глобальної економіки

Марина ПАВЛЕНКО

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook