Здобувачі вищої освіти 3 курсу факультету ветеринарної склали іспит з дисципліни «Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії, анестезіологія»

22 листопада 2023, 15:00

Так, з 13 листопада згідно з графіком, який затверджений навчальною частиною НУБіП України, студенти 3 курсу факультету ветеринарної медицини складали залік з дисципліни «Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії, анестезіологія».

Впродовж семестру заняття зі студентами з дисципліни «Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії, анестезіологія» проводили науково-педагогічні працівники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка: доцент Ткаченко В.В., ассистент Тарнавський Д.В., старший викладач Онищенко О.В. та асистент Довбня Ю.Ю. в аудиторіях кафедри, де опрацювали відповідні теми з дисципліни, а також студенти мали змогу вивчати хірургічні інструменти та практикувати накладання швів на відповідних фантомах шкіри для практики хірургічних швів.

Всі студенти, які опанували викладені лекції, виконали завдання з лабораторних і самостійних робіт та успішно склали модулі, були допущені до зіліку. Заліки в групах відбувалися в аудиторіях кафедри в очному форматі згідно з графіком в присутності двох викладачів та складалися з 30 тестових запитань.

Д. Тарнавський, Ю. Довбня


 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook