Діалог про майбутнє: ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з колективами факультетів землевпорядкування та юридичного

14 листопада 2023 року

14 листопада 2023 року ректор Станіслав Ніколаєнко провів зустріч з науково-педагогічними колективами двох факультетів: землевпорядкування та юридичного. Темою діалогу стали актуальні питання життєдіяльності та перспективи розвитку університету. 

У своєму виступі Станіслав Ніколаєнко зупинився на особливостях діяльності університету протягом воєнних років, окреслив поточну ситуацію, закцентував на законодавчих новелах та викликах, які вони несуть для системи вищої освіти, а також закликав до конструктивного діалогу щодо майбутнього розвитку підрозділів, університету в цілому. 

Дискусію підтримали завідувачі кафедр геодезії та картографії Іван Ковальчук, аграрного, земельного та екологічного права Володимир Єрмоленко, цивільного та господарського права Олексій Піддубний, міжнародного та порівняльного правознавства Віктор Ладиченко. Вони в цілому підтримали курс розвитку та закцентували на питаннях якості освітнього процесу, особливостях дистанційної форми навчання, порушення клопотання щодо прозорості оцінювання наукових проектів, що беруть участь в конкурсі на державне фінансування, та дотримання вимог при їх формуванні. Була звернута увага на загрози, які несе законопроект 9672 щодо звуження прав на освіту для осіб чоловічої статі. 

Незабаром такі зустрічі відбудуться з колективами усіх факультетів та навчально-наукових інститутів.

Пресслужба

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook