Волейбол: Ukrainian Student League sports charity competition 15

7 листопада 2023 року
  02 листопада 2023 року на території Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) відбувся захоплюючий благодійний турнір з волейболу, завдяки ініціативі та підтримці ГС: «УСЛ» та відділу молоді та спорту ГРДА. Цей захід об'єднав команди з різних вищих навчальних закладів міста Києва та зробив акцент на добрій справі.

  У заході брали участь команди 9 ОСС: МАУП, КНУТД, КНУ імені Тараса Шевченка, КНУБА, БНАУ, ДУІКТ, КУБГ, НТУ і, звісно, НУБіП.

  У цьому захоплюючому змаганні наша команда проявила вражаючий дух командної гри та перемогла в кількох матчах, включаючи команди КНУБА, КУБГ, КНУТД, та здобула головну перемогу у фінальному матчі, який відбувся проти КНУ ім. Тараса Шевченка.

 
  Результати турніру були наступними:
1 місце – НУБіП України;
1 місце – КНУ імені Тараса Шевченка
;
1 місце – КНУТД
.

 

  Висловлюємо щиру вдячність: кафедрі фізичного виховання, спортивному сектору ССО на чолі з Павлом Горбиком, ультрасу НУБіП «За свободу і честь» за підтримку нашої команди під час турніру, фотографам ССО і фотостудії НУБіП за класний матеріал.
  І величезна вдячність нашим надзвичайно талановитим спортсменам, які проявили високий рівень майстерності, обійшовши конкурентів.

Пресслужба Сенату студентської організації

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook