Нова плеяда молодих науковців зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт

4 червня 2021 року
НУБіП України

    Безумовно, що розвиток студентської молоді безпосередньо пов'язаний із активною формою їх спілкування та обговорення результатів наукових досліджень на конференціях.
    Тож студенти-науковці Національного університету біоресурсів і природокористування Українивзяли участь у Міжнародній науковопрактичній конференції.
    У місті Мадрид (Іспанія) 2-4 травня 2021 року відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «RESULTS OF MODERN SCIENTIFIC RESEARCH AND DEVELOPMEN», на якій Прасол Артур, Коршак
Олександр та Левченко Дарина, студенти Гуманітано-педагогічного факультету, спеціальності 017 Фізична культура і спорт,гідно представили наш університет.
    За підсумками конференції виданий збірник, де студенти разом зі своїми науковими керівниками розмістили наукові тези:
 Прасол Артур (науковий керівник: завідувач кафедри фізичного
виховання Костенко М.П.): «Особливості розвитку витривалості
футболістіву навчально-тренувальному процесі»;
 Коршак Олександр (науковий керівник: професор кафедри фізичного виховання, доктор філософських наук, професор Путров С. Ю.): «Принципи раціонального харчування спортсменів з гирьового спорту»;
 Левченко Дарина(науковий керівник: викладач кафедри фізичного виховання, Мирошніченко В.О.): «Особливості розвитку та становлення фітнесу в Україні».
   Прасол Артур, Коршак Олександр та Левченко Дарина одноголосно стверджують, що без їхніх наукових керівників вони б не змогли так впевнено рухатись вперед.
Бажаємо студентам не зупинятися на досягнутому, а знову і знову підкорювати нові наукові вершини! 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook