Готуємо достойну зміну випускникам-філологам

12 березня 2015 року
Школа №36 міста Києва

     Під час проходження педагогічної практики студенти IV курсу не лише апробовували на практиці теоретичні знання з теорії і методики навчання, а й проводили профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл – майбутніми абітурієнтами НУБіП України. Студенти ділилися з учнями своїми враженнями про навчання і дозвілля на гуманітарно-педагогічному факультеті.

      

     На заняттях з англійської мови наші студенти-філологи власним прикладом показали, що навчання на факультеті - якісне, різноманітне, ефективне. Учні з цікавістю переглянули відеоролик, створений спільними зусиллями студентів факультету, ознайомилися з інформацією, наведеною у брошурах, й поставили запитання щодо умов вступу й навчання за напрямом підготовки "Філологія".

      

     Наші випускники - яскраві, неповторні, неординарні особистості, які володіють фундаментальними і глибокими знаннями з іноземних мов, практичними  навичками, набутими у стінах університету. Випускники гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відрізняє активна життєва позиція, бажання і вміння вдосконалювати свої знання та вміння, прагнення до досягнення поставлених цілей, вирішення найскладніших завдань. Саме тому наші випускники - гідний зразок для наслідування майбутнім абітурієнтам!

Іванова О.В.,
канд.пед.наук, доцент,
в.о. зав. кафедри романо-германських мов і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook