Ректорат розширений

24 березня 2015, 9:00

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ  

 

1.
Звіт про роботу відділу пожежної безпеки за І квартал 2015 р. Доповідає начальник відділу пожежної безпеки Тарасенко Василь Михайлович.
 
2.
Звіт про роботу відділу охорони праці за І квартал 2015 р. Доповідає начальник відділу охорони праці Голуб Володимир Борисович.
 
3.
Про віднесення цілісного майнового комплексу Національного університету біоресурсів і природокористування України до сфери управління Міністерства освіти і науки. Доповідає головний бухгалтер Кондрицька Тетяна Павлівна.
 
4.
Про затвердження Статуту університету. Доповідає перший проректорІбатуллін Ігор Ілліч.
 
5.
Про рейтингову оцінку діяльності науково-педагогічних працівників НУБіП України. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
 
6.
Про рейтинг корпусів і гуртожитків НУБіП України. Доповідають: директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Черкашин Дмитро Костянтинович і начальник господарського відділу Дудченко Володимир Миколайович.
 
7.
Про стан ремонтних робіт у навчальному корпусі № 3. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
 
8.
Про підготовку СОТ «Академічний» до відпочинку співробітників університету. Доповідає голова Первинної профспілкової організації НУБіП України Тарасенко Ростислав Олександрович.
 
9.
Про затвердження Положень про вчену раду університету, вчені ради факультетів та навчально-наукових інститутів.Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
 
10
Про затвердження Положень про науково-дослідні інститути та науково-технічні ради. Доповідає начальник науково-дослідної частини Отченашко Володимир Віталійович.
 
11
РІЗНЕ.


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook