Перепустка в країну знань, що символізує приєднання до студентської родини: традиційне вручення студентських квитків та залікових книжок студентам-міжнародникам

1 вересня 2023, 14:16

  Студентський квиток це – другий паспорт, перепустка до знань, що символізує приєднання до студентської родини.
 1 вересня 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулось традиційне вручення студентських квитків та залікових книжок студентам-першокурсникам спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». 49 майбутніх дипломатів мали нагоду відчути всю повноту емоційного вибуху від першого дотику до таких бажаних атрибутів студентства.


 На врученні були присутні заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко, в.о завідувачки кафедри міжнародних відносин та суспільних наук Вікторія Хвіст та куратор групи МВ-23001б Богдан Грушецький, заступник завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації Олена Лаута та куратор групи , МВ-23002б Тетяна Кичкирук, які привітали першокурсників та зазначили, що відтепер вони отримали офіційний документ, який засвідчує їх поважний статус студентів одного з найкращих і знаних вишів України.

 
 Дорогі наші першокурсники! Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю досягнень, цікавими відкриттями і новими знаннями! Пам'ятайте, що ви обрали важливу місію - навчатися і розвиватися, тому дайте собі змогу бути кращими в кожній сфері свого життя! Нехай отримані квитки будуть провісниками знань та провідниками у світ науки.


  Щиро бажаємо студентам підкорювати нові вершини знань, досягати високих результатів у навчанні, нових відкриттів та здійснення усіх мрій! Нехай компас долі завжди вказує на добробут і успіх!



Куратор групи МВ-23002б, 
доцент кафедри філософії
та міжнародної комунікації
Тетяна Кичкирук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook