Науково-педагогічні працівники кафедри глобальної економіки прийняли участь у семінарі по роботі з електронними навчальними курсами створеними на платформі Ельорн

21 серпня 2023 року
Центр ДТН

      21 серпня 2023 року співробітники кафедри глобальної економіки Юлія ПЕРЕГУДА, Ольга ТІМЧЕНКО, Марина ПАВЛЕНКО та Анастасія ЯЦУН прийняли участь у Семінарі по роботі з електронними курсами, який відбувся в дистанційному форматі для ознайомлення та пригадування можливостей роботи з електронними курсами, а також як підготувати свої курси до нового навчального року.

Тому, що відбулися суттєві зміни, а саме: новий сучасний дизайн, який однаково буде працювати на різних пристроях та розмірах екранів; змінилися підходи до особистого кабінету та його наповнення, окремо виділено набір курсів, на які ви записані; для викладачів спрощено редагування курсу та доступ до меню курсу та спрощено роботу з власним журналом оцінок.

Всі присутні мали можливість послухати та задати запитання щодо роботи з електронними курсами, адже масштабне оновлення програмного забезпечення відбулося недавно. Оновлення торкнулися багатьох програмно-технічних аспектів, зовнішнього вигляду та поліпшення функціональності.


      Після семінару НПП кафедри глобальної економіки обговорили власний досвід роботи при наповненні та використанні електронних курсів під час проведення дистанційних занять.


Марина Павленко, асистент 

кафедри глобальної економіки 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook