Початок навчання 1 курсу спеціальності «Міжнародна економіка»

14 серпня 2023 року
Економічний факультет
    Сьогодні 14 серпня 2023 року відбулась посвята в студенти спеціальності «Міжнародна економіка». Наші стіни поповнились 1 курсом – це 21 студенти спеціальності «Міжнародна економіка».
 
    Ми вітаємо студентів з вступом у вищий навчальний заклад! Це серйозний крок дорослого життя, суттєва перемога, якою варто пишатися.  Вища освіта — це те, що необхідно зараз практично усім. Тому немає нічого краще, ніж отримати його. І, до того ж, студентство — це чудова пора, щоб відтягнутися. Так що бажаємо успіху на всіх фронтах.
 
    Навчальний процес студенти почали разом з куратором  к.г.н, доцентом кафедри глобальної економіки Перегудою Ю.А. та асистентом кафедри глобальної Павленко М.М. і студенти мали змогу ознайомитись з розташуванням кабінетів та корпусів, змогли обговорити та погодити всі організаційні моменти та познайомитись поближче вже в тісному колі студентського середовища.
    Навчання почалось і ми раді вітати активних та цілеспрямованих студентів і віримо, що разом будемо проходити все нові і нові досягнення при здобутті наукових знань в рамках спеціальності «Міжнародна економіка».
 Доцент кафедри глобальної економіки Перегуда Ю.А.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook