Ph.D. Олена Пасічник – вступниця на навчання в аспірантурі в галузі психології

6 серпня 2023 року
  • Доброго дня, пані Олено. Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Я, Олена Пасічник – психолог, психотерапевт. З дитинства мріяла бути вчителькою початкових класів. Після закінчення школи вступила до Київського державного педагогічного інституту. Саме тоді в переліку факультетів побачила дивну, невідому на той час назву спеціальності: «Педагогіка і психологія шкільна». Так я пов’язала своє майбутнє з психологією. Дана професія потребує постійного безперервного навчання, яке дозволяє опановувати різні сфери психології для більш якісної роботи: перинатальна, дитяча, сімейна психологія, психотерапія, пропедевтика з психіатрії тощо. Ось тепер у мене з’явилась потреба щодо навчання в аспірантурі. Людина завжди повинна планувати своє життя навіть під час війни. Прийде довгоочікувана перемога, мир і ми вже будемо знати, що робити, як діяти. Я слухаю себе, свої потреби і розумію, що вступ до аспірантури на часі.

  • Чому Ви обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

НУБіП України – це природній парк посеред мегаполісу. Велике місто студентів з навчальними корпусами особливої архітектури, студентський стадіон, кампус, ботанічний сад, пасіка… Це місце де можна черпати ресурс просто перебуваючи там. Створена атмосфера доброзичливості для абітурієнта, мною було перевірено. НУБіП є одним з провідних закладів України. Тут створена потужна навчальна база для проведення дослідницької роботи. Я мрію бути частиною наукової спільноти університету, приймати участь у науковій роботі, брати участь у тематичних конференціях, а також мій практичний досвід переформатувати в науковий. Поруч з професійними колегами зробити таку роботу буде набагато легше.
  В процесі підготовки до вступу я вже обрала своїм керівником в.о. завідувача кафедри психології Мартинюк Ірину Анатоліївну. За її допомоги я вже визначилась з подальшим напрямком моїх наукових досліджень.

  • Бажаємо Вам успіхів на шляху здобування ступеня доктора філософії.


Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook