Аліна Коночук обирає спеціальність «Філологія (перша англійська) в НУБіП України: мені дуже сподобалася енергетика цього закладу

27 липня 2023 року
  • Аліно, розкажи про себе.

— Мені 17 років і я працюю онлайн репетитором в компанії «AntiSchool». Із першого дня я зрозуміла, що мені це подобається, і коли учні показували свої перші результати нашої спільної праці, мені стало зрозуміло, що це моє. Англійську мову я почала вивчати ще в школі, проте, відверто кажучи, мені це не подобалося. Лише після того, як вступила до коледжу, зрозуміла, що мені треба вчити іноземну мову, оскільки це була моя спеціальність. Насправді це було досить складно налаштувати себе, і перший рік я не докладала так багато зусиль, як варто було. Влітку минулого року я остаточно вирішила завершити почате і щоденно вивчала щось нове. Після цього займалась на онлайн-курсі із підвищення рівня і ось нещодавно також завершила курс з говоріння. Дуже вдячна своєму репетитору Дмитру, він зробив все можливе, щоб показати наскільки це цікаво вчити іноземну мову. Нині я все ж продовжую вивчати англійську і почала вчити польську мову. Знову ж таки, це складно, але можливо, якщо маєш бажання та ціль.

  • Чому ти обрала саме цю спеціальність?

— Для мене важливо мати професію, яка приносить задоволення, дає можливість проявляти свою ініціативу і побудувати успішну кар’єру. Філологія – це саме те, що дає такі можливості. Я обожнюю вчити мови і впевнена, що це доволі перспективна професія в наш час.

  • Чому твоїм вибором став наш університет – НУБіП України? Твої очікування від навчання?

— Обираючи заклад навчання, я опиралась на можливості, які пропонує університет, престиж, навчальну програму та викладачів, які працюють тут. Серед університетів України я обрала НУБіП України, оскільки мені дуже сподобався вайб цього закладу. Також все, на що я звертала увагу, виправдало мої очікування. Чесно кажучи, надані можливості вразили мене найбільше і, як на мене, цей заклад ідеальний. Очікую на приємний колектив та дружніх одногрупників.
  Сподіваюсь навчання буде приносити лише посмішки та задоволення, а викладачі радітимуть нашим успіхам. Також дуже хочеться якнайкраще провести студентські роки та щоразу згадувати цей університет з усмішкою на обличчі.

  • А що, крім навчання, тебе ще цікавить? Є якісь захоплення?

— Окрім навчання, я звісно маю інші вподобання. Обожнюю плавання, настільний теніс і силові тренування та кардіо в спортзалі, адже прагну мати ідеальний вигляд за будь-яких обставин. Люблю читати книги, але не романи. Надаю перевагу психології та історії. Полюбляю слухати музику, оскільки це допомагає заспокоїтись і підняти настрій, і, як на мене, так легше та швидше щось робити.

  • Що ти найперше зробиш після перемоги?

— Після перемоги я влаштую поїздку Україною. Планую відвідати Львів, Карпати, Вінницю, Миколаїв та Харків. Хочу побувати у найпрекрасніших куточках нашої держави та зробити тисячі фотографій природи та визначних будівель.

Розмовляла Оксана Тепла,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook