Випуск 2023 у Немішаївському фаховому коледжі

3 липня 2023 року
  Сьогодні щасливий і хвилюючий день для 364 випускників Немішаївського фахового коледжу! З них 84 отримали дипломи з відзнакою. Щиро вітаємо з фінальним етапом співпраці всіх викладачів, студентів та батьків!

  Сьогоднішнього свята не було, якби не наші Захисники. Хвилиною мовчання, покладанням квітів до Стели Пам'яті вшанували світлу память Героїв, що віддали своє життя за незалежність та вільне майбутнє рідної України!

  Випускний для студентів – новий етап професійної зрілості та незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю вихованців і впевненість у їхніх знаннях, для батьків – надія на щасливу долю своїх дітей.

  Чимало гостей завітали розділити радість свята – представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, представники Бучанської районної військової адміністрації, роботодавці, друзі, наставники.
  «Нині, країна переживає трагічні події, коледж, перенісши тягар минулорічної окупації, працює, розвивається, удосконалюється. Дякую кожному за роботу, вам, дорогі випускники, дякуємо за ваші зусилля та працю, яку ви вклали в свою освіту, пройшовши через важкі випробування. Але незважаючи на усі перешкоди, ви продемонстрували, що є справжніми українцями, незламними та сильними, ви змогли здобути освіту та спеціальність, яка в майбутньому слугуватиме на благо Україні. Ви – приклад нашої молоді, що може досягти успіху навіть у найскладніші часи. Ви – наша надія на майбутнє!» – сказав у вітальному слові директор коледжу Володимир Альохін.

  Віктор Шевчук передав вітання випускникам від ректорату НУБіП України, побажав світлої долі під мирним небом України, зазначивши, що Університет чекає на випускників коледжу.

  Дорогі випускники! Ви вступаєте у нове життя! Хай на нашій рідній Україні замайоріє Переможний Стяг! Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть хліб і сіль. Шануйте батька і матір, які дали вам життя і ростили вас. Шануйте викладачів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини. Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного закладу.
  Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Покидаючи стіни рідного коледжу, пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: доброта, щирість, совість!

Нехай вам небо безхмарне сміється,
Нехай вам усе у житті удається,
Бажаємо щастя на кожній стежині,
Вірних друзів завжди на путі!
Щасливої дороги вам, випускники 2023 року!

Олена Кищук,
практичний психолог 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook