Підсумки Кваліфікаційного іспиту здобувачів освіти спеціальності 051 ЕКОНОМІКА

26 червня 2023 року

Згідно з навчальним планом і графіком освітнього процесу 23 червня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» успішно відбувся кваліфікаційний іспит для здобувачів освіти денної і заочної форм навчання  спеціальності 051 ЕКОНОМІКА.

Кваліфікаційний іспит – це завершальний етап навчання в коледжі. Результат іспиту для більшості випускників дає змогу впевнено продовжувати навчання у закладах вищої освіти України, або є стартовим майданчиком для подальшого руху в реалізації кар’єри.

Під час іспиту здобувачі освіти продемонстрували достатній рівень знань, вмінь та навичок, що було відзначено Олександром БАЛАНОМ, головою екзаменаційної комісії, кандидатом економічних наук, доцентом кафедри економіки праці та соціального розвитку НУБіП України.

Вітаємо здобувачів освіти з успішною здачею кваліфікаційного іспиту та бажаємо мирного неба, успіхів у професійної діяльності, втілення в життя задумів та сподівань!!!

Людмила ЛИС, викладач

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook