На Донеччині загинув першокурсник факультету землевпорядкування Олександр ЖМУР

22 червня 2023 року

 

  Народився у Броварах, але згодом родина Жмур переїхала до Києва, де Олександр навчався у №186 загальноосвітній школі I-III ступенів.
 Закінчив Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», ще з часів коледжу мріяв долучитися до лав ЗСУ, адже батько спецпризначинець. Сумніви зникли у лютому 2022 року, коли розпочався повномасштабний наступ росії на територію нашої держави. Олександр служив у мінометній бригаді, 26 липня йому мало би виповнитися 20 років. Загинув від обстрілу ворожої артилерії біля населеного пункту Спірне Бахмутського району.
  Олександр був рішучим і допитливим юнаком із позивним «Віки» (Вікіпедія). Розумний та кмітливий, мав завжди що розповісти, любив пояснювати друзям нові й невідомі для них речі, через це і отримав такий позивний.
  Знайомі та друзі пам’ятають його як активного, відповідального і тактовного, з добрим чуйним серцем.

 

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, друзям та побратимам військовослужбовця. Ніякі слова не зменшать біль рідних. Це важка втрата для кожного із нас.


Вічна пам’ять Герою!

 

 

Ректорат НУБіП України,
колектив факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook