ГРС

                                 Обов’язкові навчальні дисципліни

Дисципліна
Робоча програма
Силабус
Електронний навчальний курс
Макро- і мікроекономіка
 

 
 
Риторика та психологія спілкування
 
 
Історія української культури
 
Історія української державності
Іноземна мова (англійська)
Фізичне виховання
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Інформаційні системи і технології
 
Вступ до фаху
 
Організація туризму
Правове регулювання галузі
Готельна справа
Ресторанна справа
Технології продукції ресторанного господарства
Гігієна та санітарія в галузі
Устаткування закладів готельного-ресторанного господарства
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
Економіка готелів і ресторанів
Маркетинг готельно- ресторанного бізнесу
 
Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу
Облік і контроль діяльності підприємств готельного- ресторанного господарства
Дизайн закладів готельного- ресторанного господарства
 
Інженерна та комп'ютерна графіка
Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному бізнесі
Барна справа і організація роботи сомельє
Проєктування закладів готельного-ресторанного господарства
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Бізнес-планування закладів готельного-ресторанного господарства
 
Вибіркові навчальні дисципліни
 
Друга іноземна мова (німецька)
Друга іноземна мова (французька)
Організація дозвілля в закладах готельного- ресторанного господарства
Організація анімаційної діяльності
 
Етика гостинності
Технологія напоїв
Кейтеринг
Товарознавство
Міні-технології харчових виробництв
Кондитерське та пекарське мистецтво
Етнічні кухні
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
Комунікативний менеджмент
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності

 

 
Робоча програма
Силабус
Електронний навчальний курс
Економічна теорія: основи економічної теорії
 
Харчова хімія
Міжнародний туристичний бізнес
 
Міжнародний ринок готельних послуг
Маркетингові комунікації в закладах готельного-ресторанного господарства
Рекреолагія  та курортна справа
Підприємницьке право
Договірне і трудове право
 
Мерчандайзинг

 

       Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування», освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанний бізнес" на 2023-2024 н.р.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook