ГРС
ГРС
Обов’язкові навчальні дисципліни
Дисципліна | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
Макро- і мікроекономіка | ![]() | ||
Риторика та психологія спілкування | |||
Історія української культури | ![]() | ![]() | |
Історія української державності | ![]() | ![]() | |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() | |
Фізичне виховання | ![]() | ![]() | ![]() |
Безпека життєдіяльності та охорона праці | |||
Інформаційні системи і технології | |||
Вступ до фаху | |||
Організація туризму | |||
Правове регулювання галузі | |||
Готельна справа | |||
Ресторанна справа | |||
Технології продукції ресторанного господарства | |||
Гігієна та санітарія в галузі | |||
Устаткування закладів готельного-ресторанного господарства | |||
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму | |||
Економіка готелів і ресторанів | |||
Маркетинг готельно- ресторанного бізнесу | |||
Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу | |||
Облік і контроль діяльності підприємств готельного- ресторанного господарства | ![]() | ![]() | |
Дизайн закладів готельного- ресторанного господарства | |||
Інженерна та комп'ютерна графіка | ![]() | ![]() | ![]() |
Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному бізнесі | |||
Барна справа і організація роботи сомельє | |||
Проєктування закладів готельного-ресторанного господарства | |||
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | |||
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | ![]() | ![]() | |
Бізнес-планування закладів готельного-ресторанного господарства | |||
Вибіркові навчальні дисципліни | |||
Друга іноземна мова (німецька) | ![]() | ![]() | |
Друга іноземна мова (французька) | ![]() | ![]() | ![]() |
Організація дозвілля в закладах готельного- ресторанного господарства | |||
Організація анімаційної діяльності | ![]() | ||
Етика гостинності | |||
Технологія напоїв | |||
Кейтеринг | |||
Товарознавство | ![]() | ![]() | ![]() |
Міні-технології харчових виробництв | |||
Кондитерське та пекарське мистецтво | |||
Етнічні кухні | |||
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Комунікативний менеджмент | ![]() | ||
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ![]() | ![]() |
Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс | |
Економічна теорія: основи економічної теорії | ![]() | ![]() | ![]() |
Харчова хімія | ![]() | ![]() | ![]() |
Міжнародний туристичний бізнес | ![]() | ![]() | ![]() |
Міжнародний ринок готельних послуг | ![]() | ||
Маркетингові комунікації в закладах готельного-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Рекреолагія та курортна справа | ![]() | ||
Підприємницьке право | ![]() | ![]() | ![]() |
Договірне і трудове право | ![]() | ![]() | ![]() |
Мерчандайзинг | ![]() | ![]() | ![]() |